Jonna on pitkän linjan ammattilainen, joka on työskennellyt Helsingin keskustan tunnetuissa liikkeissä jo 30 vuotta.

Luonnonmukainen elämä tempaisi mukanaan jo vuosikymmeniä sitten ja kouluttautuminen ekokampaajaksi tuntui luonnolliselta suuntautumiselta.
Puhdas ruoka, luomuviljely, ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, eteeriset öljyt, homeopatia, eläinten hyvinvointi ja maalla asuminen ovat lähellä sydäntä.Luonto, erityisesti saaristo rauhoittaa mieltä.
Vapaa-aika kuluukin miehen ja neljän koiran kanssa lenkkeillessä metsässä ja rannoilla. Myös maastoratsastus Islanninhevosilla on rakas harrastus.
Lomat kuluvat Suomen ulkosaaristossa sekä Välimerellä, usein Nizzassa.

Parasta kampaajan työssä on kasvivärjäykset sekä asiakkaan parhaiden puolien esiin tuominen luonnollisen värin ja helppohoitoisen leikkauksen avulla. Myös pitkät asiakassuhteet ovat liiketyöskentelyn parasta antia.

Riina on kaupunkilaistunut maalaistyttö, joka lähti heinäpeltojen keskeltä Englantiin opiskelemaan kampaajaksi. Toistakymmentä vuotta taiteiltuaan trendimaailman tohinoissa, alkoi oma kutsumus löytyä kokonaisvaltaisen kauneuden lähteeltä ja hän opiskelikin hyvinvointivalmentajaksi sekä ekokampaajaksi.

Riina on nostalgisoiva ikivihreä mummoilija, joka innosttuu lähes kaikesta!
intohimona onkin ihmismieli (ja sen analysointi), ilmiöt ja trendit (sekä niiden analysointi), luomu- ja kasvisruoka, lampaat, keskustelut, lappi, vanhat talot ja tavarat, kaikki käsillä tekeminen, uudet kokemukset, lentopalloilu sekä eläinten oikeudet.

Parasta kampaajan työssä ovat erilaiset värjäystekniikat ja kaiken uuden kokeilu sekä ihanat keskustelut ja kohtaamiset asiakkaiden kanssa.

Riikka on Savonlinnan kasvatti. Siellä siskonsa jalanjälkiä seuraten kouluttautui kampaajaksi ja valmistuttuaan suuntasi töiden perässä pääkaupunkiseudulle.
Kampaajan ammatti ei tuntunut riittävältä, joten kosmetologin ammattitutkinto täydensi kutsumusta kauneudenhoitoalalle.
Perheen perustamisen jälkeen ekologiset arvot nostivat päätään ja ekokampaajan tutkinto viimeistään sulki ympyrän.

Kampaajan ja kosmetologin työssä parasta ovat leikkaukset ja värjäykset, kasvohoidot, asiakkaiden kohtaaminen ja yksilöidyn palvelun toteuttaminen.

Riikan sydäntä lähellä ovat eläimet;erityisesti koirat, lapset, jooga, luonnonsuojelu ja kierrättäminen (maailman pelastaminen), hyvinvointi ja ystävät, sisustaminen sekä estetiikka ylipäätän. Oikeudenmukaisuus ja ikuinen jano elämälle!