Jonna on pitkän linjan ammattilainen, joka on työskennellyt Helsingin keskustan tunnetuissa liikkeissä jo 30 vuotta.

Luonnonmukainen elämä tempaisi mukanaan jo vuosikymmeniä sitten ja kouluttautuminen ekokampaajaksi tuntui luonnolliselta suuntautumiselta.
Puhdas ruoka, luomuviljely, ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, eteeriset öljyt, homeopatia, eläinten hyvinvointi ja maalla asuminen ovat lähellä sydäntä.Luonto, erityisesti saaristo rauhoittaa mieltä.
Vapaa-aika kuluukin miehen ja neljän koiran kanssa lenkkeillessä metsässä ja rannoilla. Myös maastoratsastus Islanninhevosilla on rakas harrastus.
Lomat kuluvat Suomen ulkosaaristossa sekä Välimerellä, usein Nizzassa.

Parasta kampaajan työssä on kasvivärjäykset sekä asiakkaan parhaiden puolien esiin tuominen luonnollisen värin ja helppohoitoisen leikkauksen avulla. Myös pitkät asiakassuhteet ovat liiketyöskentelyn parasta antia.

Riina on kaupunkilaistunut maalaistyttö, joka lähti heinäpeltojen keskeltä Englantiin opiskelemaan kampaajaksi. Toistakymmentä vuotta taiteiltuaan trendimaailman tohinoissa, alkoi oma kutsumus löytyä kokonaisvaltaisen kauneuden lähteeltä ja hän opiskelikin hyvinvointivalmentajaksi sekä ekokampaajaksi.

Riina on nostalgisoiva ikivihreä mummoilija, joka innostuu lähes kaikesta!
intohimona onkin ihmismieli (ja sen analysointi), ilmiöt ja trendit (sekä niiden analysointi), luomu- ja kasvisruoka, lampaat, keskustelut, lappi, vanhat talot ja tavarat, kaikki käsillä tekeminen, uudet kokemukset, lentopalloilu sekä eläinten oikeudet.

Parasta kampaajan työssä ovat erilaiset värjäystekniikat ja kaiken uuden kokeilu sekä ihanat keskustelut ja kohtaamiset asiakkaiden kanssa.

Riikka on Savonlinnan kasvatti. Siellä siskonsa jalanjälkiä seuraten kouluttautui kampaajaksi ja valmistuttuaan suuntasi töiden perässä pääkaupunkiseudulle.
Kampaajan ammatti ei tuntunut riittävältä, joten kosmetologin ammattitutkinto täydensi kutsumusta kauneudenhoitoalalle.
Perheen perustamisen jälkeen ekologiset arvot nostivat päätään ja ekokampaajan tutkinto viimeistään sulki ympyrän.

Kampaajan ja kosmetologin työssä parasta ovat leikkaukset ja värjäykset, kasvohoidot, asiakkaiden kohtaaminen ja yksilöidyn palvelun toteuttaminen.

Riikan sydäntä lähellä ovat eläimet;erityisesti koirat, lapset, jooga, luonnonsuojelu ja kierrättäminen (maailman pelastaminen), hyvinvointi ja ystävät, sisustaminen sekä estetiikka ylipäätän. Oikeudenmukaisuus ja ikuinen jano elämälle!

Sara on työskennellyt kampaajana liki kymmenen vuotta ja aloittanut uransa Hyvinkäältä, mistä on kotoisin. Myöhemmin kuitenkin pääkaupungin syke kutsui mahdollistamaan urakehitystä eteenpäin ekokampaaja yrittäjänä. Ekologisuus ja kunnioitus luontoa kohtaan on Saralle ehdottoman tärkeitä elämänarvoja ollut jo teini-iästä saakka ja ekokampaajan työ tuntunut siksi kovin luonnolliselta ja kutsuvalta.

Henkinen kasvu, työn mielekkyys ja merkityksellisyys ovat Saralle myös ehdottoman tärkeää elämässä. Sosiaalisen työn vastapainoksi Sara nauttii kotona kissan kanssa, ystävien seurasta ja taiteesta.

Ekokampaajana parasta on toteuttaa asiakkaalle yksilöllinen värikokonaisuus pelkällä kasvien voimalla. Energialeikkaukset ovat myös vahvaa osaamisaluetta. Se mahdollistaa toteuttamaan asiakkaalle luonnollisen, yksilöllisen, esteettisesti kauniin hiustenleukkauskokonaisuuden intuitiivisesti.

Saralla on myös kokemusta hääkampauksista ja meikeistä,
jotka ovat myös olleet parasta kampaajan työssä.


Mari on konstailematon savolaistyttö, jolla on aktiivista kampaajan ja kosmetologin uraa takana yli 10 vuotta. Hetki on tullut omaa polkua etsittyä, mutta viimein se on alkanut löytymään kokonaisvaltaisemman näkökulman kautta. Intuitiivisen energiahoitajan koulutuksesta oli luonnollinen jatkumo ekokampaajan opintoihin ja siihen, kuinka nämä näkökulmat täydentävät toisiaan asiakkaan kohtaamisessa.

Parasta tässä ammatissa on antaa asiakkaille hetki omaa aikaa ja rauhoittumista arjen hektisyyden keskellä.

Myös intialaiset päänhieronnat, sekä työskentely hoitavien luonnon elementtien kanssa ja näiden energioiden välittäminen asiakkaille samalla kaunistaen heitä, on Marille tärkeää.

Marin sydäntä lähellä ovat luonto ja luonnonuskonnot, liikunta, ekologisuus, eläimet, aitous ja autenttisuus, musiikki, henkisyys, syvälliset keskustelut, elämän mysteeriluonteen pohtiminen.