Jonna, toinen evegreenin omistajista, on pitkän linjan ammattilainen, joka on työskennellyt Helsingin keskustan tunnetuissa liikkeissä jo 30 vuotta.

Luonnonmukainen elämä tempaisi mukanaan jo vuosikymmeniä sitten ja kouluttautuminen ekokampaajaksi tuntui luonnolliselta suuntautumiselta. Myöhemmin Jonna kouluttautui myös energia- ja äänimaljahoitajaksi sekä soundful yin joogaohjaajaksi.

Puhdas ruoka, luomuviljely, ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, eteeriset öljyt, homeopatia, eläinten hyvinvointi ja luonto ovat lähellä sydäntä. erityisesti saaristo rauhoittaa mieltä. Vapaa-aika kuluukin koiran kanssa retkeillessä metsissä ja rannoilla, joogatessa sekä rakkaan lapsenlapsen kanssa touhuillessa. matkailu on tärkeä henkireikä ja seuraava reissu onkin aina suunnitteilla.

Parasta kampaajan työssä on kasvivärjäykset sekä asiakkaan parhaiden puolien esiin tuominen luonnollisen värin ja helppohoitoisen leikkauksen avulla. Myös pitkät asiakassuhteet ovat liiketyöskentelyn parasta antia.

Riina on luova ja innovatiivinen iki-innostuja, jonka kädenjälkeä löytyy niin evergreenin sisustuksesta, kuvista kuin ulkoasusta. ideointi ja visuaaliset elementit ovat hänen vahvuuksiaan.

shamanismi, viisausperinteet, omavaraisuus, mielen ja kehon hyvinvointi, luonnonmukaisuus sekä elämän syvimmän olemuksen ymmärtäminen sekä varjotyö kiinnostavat kovasti. oppiminen, tutkiminen ja ihmissieluna kasvaminen on lopulta kaiken tarkoitus.

ekokampaajuuden lisäksi riina on opiskellut hyvinvointivalmentajaksi sekä energia- ja äänimaljahoitajksi. vapaa-aikansa hän viettää maalla perheensä kanssa käsissään joko multaa, vasara tai kamera. retkeily, luonnossa liikkuminen, lukeminen, kaikenlainen näpertely ja rakentelu, valokuvaus sekä eri liikuntalajit tuovat maadoittavaa tasapainoa aktiiviselle psyykeelle.

kampaajan työssä parasta on työn vapaus ja vaihtelevuus, erilaiset värjäystekniikat ja kaiken uuden kokeilu sekä mahtavat keskustelut ja kohtaamiset asiakkaiden kanssa.

Sara on työskennellyt kampaajana liki kymmenen vuotta ja aloittanut uransa Hyvinkäältä, mistä on kotoisin. Myöhemmin kuitenkin pääkaupungin syke kutsui mahdollistamaan urakehitystä eteenpäin ekokampaaja yrittäjänä. Ekologisuus ja kunnioitus luontoa kohtaan on Saralle ehdottoman tärkeitä elämänarvoja ollut jo teini-iästä saakka ja ekokampaajan työ tuntunut siksi kovin luonnolliselta ja kutsuvalta.

Henkinen kasvu, työn mielekkyys ja merkityksellisyys ovat Saralle myös ehdottoman tärkeää elämässä. Sosiaalisen työn vastapainoksi Sara nauttii kotona kissan kanssa, ystävien seurasta ja taiteesta.

Ekokampaajana parasta on toteuttaa asiakkaalle yksilöllinen värikokonaisuus pelkällä kasvien voimalla. Energialeikkaukset ovat myös vahvaa osaamisaluetta. Se mahdollistaa toteuttamaan asiakkaalle luonnollisen, yksilöllisen, esteettisesti kauniin hiustenleukkauskokonaisuuden intuitiivisesti.

Saralla on myös kokemusta hääkampauksista ja meikeistä,
jotka ovat myös olleet parasta kampaajan työssä.